Duyurular

Köklü bir geleneğin yenilikçi fikirlerle, nitelikli akademisyenlerin başarılı öğrencilerle, sosyal bilimlerde kuramsal bilginin pratikle buluştuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine hoş geldiniz!

AHBVÜ, devraldığı köklü mirasla 2018 yılında Başkentin kalbinde kurulan genç ve dinamik bir üniversitedir. Yılların deneyim ve bilgi birikiminin toplandığı ve geliştirildiği bir yuva olan üniversitemiz, sosyal bilimler alanında sahip olduğu konumu koruma ve daima bir adım ileri taşıma arzusundadır. Sahip olduğumuz kaynakları uluslararası alanlara taşıyarak dünya bilim mirasına katkıda bulunmayı sürdürmek nihai gayelerimiz arasındadır.

Öğrencilerimize ve Akademisyenlerimize sağladığımız geniş bilimsel, sosyal ve kültürel olanaklarla sosyal bilimler alanında yeni ufuklar açmaktan, devasa bir birikimin varisi yeni bir üniversite olarak her yıl vereceğimiz yüzlerce nitelikli mezunla ülkemize hizmet vermeye başlamış olmaktan kıvanç duyuyoruz.