Duyurular

Üniversitemiz 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 15 Şubat-30 Haziran 2019 tarihleri arasında aşağıdaki listede belirtilen yer ve sayıda ek kontenjandan kısmi zamanlı olarak çalışacak öğrenci alacaktır.

Başvurular 4-7 Şubat tarihlerinde listede belirtilen çalışmak istenen birimlere yapılacaktır.

ARANAN ŞARTLAR:

1. Üniversitemiz öğrencisi olmak (Özel Öğrenci ve Tezsiz Yüksek lisans öğrencisi hariç)
  2. Disiplin cezası almamış olmak
  3. Yetim maaşı ve nafaka dışında asgari ücret düzeyinde geliri olmamak
  4. Çalışacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak
  5. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  6. Kayıt dondurmamış olmak
  7. Normal eğitim-öğretim süresi içerinde okuyor olmak
  8. SGK’ya tabi bir işte çalışıyor olmamak.

(Not: Deprem, sel vb. doğal afetlerde zarar gördüğünü, şehit yada gazi çocuğu olduğunu belgeleyenler ile engelli öğrencilerde 3.,4. ve 6. Şartlar aranmaz.)

İSTENEN BELGELER : (Başvurusu kabul edilen öğrenciler, sözleşme imzalama aşamasında getireceklerdir.) (E-Devlet üzerinden temin edilebilen belgeler kabul edilecektir.)

1- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

2- Çalışan anne ve/veya babaya ait, başvuru tarihinden bir ay önceki MAAŞ BORDROSU

3- Sabıka Kaydı

4- Bir önceki eğitim yılına ait Transkript

5- Disiplin cezası almadığını da gösterir Öğrenci Belgesi

6- Şehit olan anne/baba için ŞEHİTLİK BELGESİ

7- Gazi olan anne/baba için GAZİLİK BELGESİ

8- En az %40 engelli ise bu durumunu gösterir belge.

9- IBAN NO (Halkbank Gazi Üniversitesi Kampüs Şubesinden açılmış olan şahsi hesabına ait olarak alınacak, yapılan protokol gereği hesap açma ücreti alınmayacaktır.)

10Sağlık Güvencesi Olmayan Öğrenciler İçin; (Mithatpaşa Cad. No:7’de bulunan SGK’dan aşağıda durumuna uygun olan ıslak imzalı belge)

A- ANNE VEYA BABADAN SİGORTALI OLMAYANLAR İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ, ANNESİ VE BABASI ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

B- 25 YAŞINI DOLDURMUŞ ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

C- EVLİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ VE EŞİ ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

D- ANNE YA DA BABA BAĞ-KUR’A BAĞLI VE BORÇLU İSE;

BAĞ-KUR BORÇ DÖKÜMÜ BELGESİNİN DE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.