Duyurular

Üniversitemize bağlı Fakülte/Enstitü/Yüksekokul ve diğer birimlerde kısmi zamanlı işlerde çalışacak öğrencilerin seçme ve değerlendirme işlemleri çalışacakları birimler tarafından tamamlanmıştır.

KISMİ ZAMANLI İŞ BAŞVURU SONUÇLARI (LİSTE)

2018-2019 öğretim yılı kısmi zamanlı çalışma takvimi 15 Şubat 2019 tarihinde başlar, 30 Haziran 2019 tarihinde sona erer.

Listede isimleri bulunan kısmi zamanlı işlerde çalışacak öğrencilerin aşağıdaki belgeleri hazırlayarak 1-13 Şubat tarihleri arası Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru belgelerini eksiksiz teslim eden, sözleşmeyi imzalayan ve sigorta girişlerini yaptıran öğrencilerimiz, 15 Şubat 2019 tarihinden itibaren çalışacaklar birimlerde işe başlayacaklardır.

Puantaj cetvellerinin doldurulması birimlerin sorumluluğunda olup, her öğrencinin puantaj cetvellerini imzalaması gerekmektedir. Bu konunun hassasiyeti de birimlere ayrıca bildirilmiştir.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE BAŞVURUDA BULUNACAK

ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN EVRAKLAR

(E-Devlet üzerinden temin edilebilen belgeler kabul edilecektir.)

1- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

2- Çalışan anne ve/veya babaya ait, başvuru tarihinden bir ay önceki MAAŞ BORDROSU

3- Sabıka Kaydı

4- Bir önceki eğitim yılına ait Transkript

5- Disiplin cezası almadığını da gösterir Öğrenci Belgesi

6- Şehit olan anne/baba için ŞEHİTLİK BELGESİ

7- Gazi olan anne/baba için GAZİLİK BELGESİ

8- En az %40 engelli ise bu durumunu gösterir belge.

9- IBAN NO (Halkbank Gazi Üniversitesi Kampüs Şubesinden açılmış olan şahsi hesabına ait olarak alınacak, yapılan protokol gereği hesap açma ücreti alınmayacaktır.)

10- Sağlık Güvencesi Olmayan Öğrenciler İçin; (Mithatpaşa Cad. No:7’de bulunan SGK’dan aşağıda durumuna uygun olan ıslak imzalı belge)

A- ANNE VEYA BABADAN SİGORTALI OLMAYANLAR İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ, ANNESİ VE BABASI ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

B- 25 YAŞINI DOLDURMUŞ ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

C- EVLİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ VE EŞİ ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

D- ANNE YA DA BABA BAĞ-KUR’A BAĞLI VE BORÇLU İSE;

BAĞ-KUR BORÇ DÖKÜMÜ BELGESİNİN DE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.