Değerli Akademik ve İdari Personelimiz, Değerli Öğrencilerimiz,

Geçmiş yıllarda Gazi Üniversitesi tarafından personellerimize ve öğrencilerimize açılmış ve kullanıma sunulmuş olan @gazi.edu.tr uzantılı e-posta adresleri Gazi Üniversitesi tarafından 23 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitiminde kapatılacaktır. Hesapları kapatılacak olan tüm personelimizin ve öğrencilerimizin @hbv.edu.tr uzantılı e-posta hesapları açılmıştır.

Kapanma sebebi ile bilgi kaybı yaşanmaması için @gazi.edu.tr uzantılı e-posta kutularındaki postaların üniversitemizin sağladığı e-posta adreslerine taşınması için bir kılavuz hazırlanmıştır.

Kişisel verilerin korunumu amacı ile her kullanıcının eski kullanıcı adı ve şifresi ile posta taşıma işlemini kendisinin yapması gerekmektedir.

e-Posta Taşıma Kılavuzuna erişmek için tıklayınız,

Teknik sorunlar için bilgiislem@hbv.edu.tr adresine e-posta yolu ile başvurabilir veya Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesinden yardım alabilirsiniz.