Rektörümüz, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde
08 Mart 2019 16:41

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, üniversitemizin akademik birimlerine yaptığı ziyaretler kapsamında Gölbaşı Kampüsü’ndeki Sanat ve Tasarım Fakültesi’ndeydi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, Genel Sekreterimiz Kemal Şamlıoğlu ile birlikte Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Göklüberk Özlü eşliğinde Sanat ve Tasarım Fakültesi’ni ziyaret etti. Akademisyenlerin ve öğrencilerin eserlerinden oluşan iki ayrı sergiyi gezen Rektör Tekin, Dekan Özlü’den eserler hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin, El Sanatları Bölümü, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Görsel Sanatlar Bölümü, Grafik Tasarımı Bölümü, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü, Moda Tasarımı Bölümü, Seramik Tasarımı Bölümü ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim üyeleriyle toplantı yaptı. Fakültedeki birimler ve akademik çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Tekin, öğretim üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Öğretim üyeleri, Rektör Tekin’e, eserlerinden hediye etti.

Fotoğraf: Bahar Şahin