Rektörümüz İletişim ve Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlileriyle toplandı
19 Aralık 2018 14:56

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, üniversitemizde çalışan araştırma görevlileri ile toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

Bugün İletişim Fakültesi ve Hukuk Fakültesi araştırma görevlileri ile bir araya gelen Rektör Tekin, akademisyenliğin haftanın yedi günü, günün 24 saati süren bir hayat tarzı olduğunu vurgulayarak, “Akademisyenlik özveri ve fedakârlık isteyen bir meslektir” dedi. Kendi asistanlığı döneminde yaşadıklarından örnekler veren Prof. Dr. Tekin, “Biz asistanken yaşadığımız sorunları sizler yaşamayın istiyoruz” dedi.

Rektör Tekin, araştırma görevlilerinin sorunlarını dinleyerek, gelecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“Biz üniversitemiz için beklentimizi çok yüksek tutuyoruz. Ve bu toplantı ile de Üniversitemizi daha iyi yerlere taşımak için sözleşmiş oluyoruz” diyen Rektör Tekin, araştırma görevlilerinin de maksimum düzeyde verimli olacak şekilde yetişmeleri gerektiğinin altını çizdi.