Saygıyla, Rahmetle...

Bugün hain 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü.  Şehit düşen 251 vatan evladının acısını tüm tazeliği ile yüreğimizde taşıyoruz. Hepsini rahmetle anıyor ve aziz Şehitlerimizin hatıraları huzurunda söz veriyoruz ki; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi olarak bize emanet evlatlarımıza bu hain darbe girişimini unutturmayacağız. Bir daha 15 Temmuz’lar yaşanmasın diye eğitimimizin odağına vatan sevgisi ve milli bilinci her daim yerleştireceğiz. Vatan toprağına, demokrasimize, milli iradeye ve geçmişine sahip çıkan gençler yetiştireceğiz.

Bu vesile ile bir kez daha Şehitlerimizi rahmetle anarken başta Gazilerimiz olmak üzere aziz Türk Milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Yusuf Tekin

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü