Duyurular

Ufuk Üniversitesi tarafından yılda iki kez basılı olarak yayınlanmakta olan hakemli ulusal "Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler" Enstitüsü Dergisi 'nin 15. sayısı, 2019 Haziran ayında yayınlanacaktır, Derginin yayın dili Türkce ve İngilizce olup dergi  www.ufuk.edu.tr adresinde de yer almaktadır,

Derginin Haziran 2019' da yayınlanacak olan 15. sayısı Ufuk Üniversitesi İ.İ.B.F Uluslararası Ticaret Bölümü Kurucu Başkam, Türkiye'nin değerli duayen iktisatçılarından Sayın Prof. Dr. Erdinç TOKGÖZ e ithaf edilecektir. Prof. Dr. Erdinç TOKGÖZ özel sayısı olarak yayınlanacak olan bu sayıya ve ilerideki sayılarda yayınlanmak üzere makale göndermek isteyen bilim insanları, çalışmalarını 15 Nisan 2019 tarihine kadar sbedergi@ufuk.edu.tr adresine gönderebilirler. Yazım kuralları ve diğer bilgiler Ufuk Üniversitesi internet sitesinde yer almaktadır.