Üniversitemiz, Kariyer Günlerinde
21 Mart 2019 15:00

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi’nin iş birliğiyle bu yıl 2’incisi düzenlenen, “Yenimahalle Kariyer Günleri”ne, Üniversitemiz de katıldı. İki gün boyunca süren kariyer günlerine, üniversiteye hazırlanan 2 bin öğrenci katıldı.

Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulu’nun konferans ve sergi salonunda gerçekleştirilen kariyer günlerine, Yenimahalle İlçe Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ile birçok misafir katıldı. Öğrencilere yönelik konferansların ve seminerlerin düzenlendiği kariyer günlerinde, 20’nin üzerinde üniversite tanıtım yaptı.

Üniversitemizin standına gelen öğrencilere, üniversitemizin bölümleri, ders içerikleri, öğretim kadrosu, yurt dışı programları, iş birlikleri, burs, ulaşım, beslenme ve barınma olanakları ile bilimsel, kültürel, sosyal faaliyetlerine dair bilgi verildi.