Üniversitemiz, Tanıtım Fuarına katıldı
28 Şubat 2019 17:09

Üniversitemiz, bu yıl 5’incisi düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Mamak Kaymakamlığı ile Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen fuara, üniversiteye hazırlanan 5 bin lise öğrencisi katıldı.

Mamak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen fuara, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak İlçe Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birçok misafir katıldı. 35 üniversitenin katıldığı fuarda, öğrenciler, üniversitemizin standına yoğun ilgi gösterdi.

Standımıza gelen öğrencilere, üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Fuarda, üniversitemizin bölümleri, ders içerikleri ve öğretim kadrosunun yanı sıra yurt dışı programları, burslar, ulaşım, beslenme ve barınma olanakları ile sportif ve kültürel faaliyetler hakkında öğrencilere tanıtım yapıldı.